Gezonde en verantwoorde voeding voor de hond

Deze lezing zal vooral gaan over hoe je op een gezonde en verantwoorde manier rauw voert; waar je op moet letten, hoe je evt. zelf kunt samenstellen, wat je evt. zelf nog aan de voeding kunt toevoegen om het te verrijken of toe te spitsen op de specifieke behoeften van je hond.

Ingrid Smolders:

"Als orthomoleculair therapeut en docente fytotherapie zie ik dagelijks voedingsgerelateerde problemen voorbij komen. Deze kunnen variëren van milde problemen tot klachten die de levensvreugde van de hond flink beperken."

"Ik werk met orthomoleculaire voeding, kruiden en eventueel suppletie. Dit houdt in: een gezonde, gevarieerde voeding die er op is gericht om zoveel mogelijk cellen van het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen, in goed opneembare vorm en in zo goed mogelijk te verteren en te absorberen hoedanigheid; eventueel aangevuld met supplementen. Voeding is dus maatwerk; 'DE' perfecte voeding bestaat niet!"

"Mijn passie is de kennis die ik zowel in theorie als in de praktijk heb geleerd (en nog steeds dagelijks leer), te delen met zoveel mogelijk mensen, zodat elk baasje vanuit zijn eigen kennis en ervaring de beste voeding kan geven aan zijn/haar hond!"

 

Praktische informatie:

  • Datum en tijd:

Zondag 20 november
Van 13u30 tot 16u30

 

  • Inschrijving:

Deelname per persoon: 12€
Of 1 punt per persoon in de agenda.
U kan zich dus aanmelden door in te schrijven op de agenda of door ons te mailen.
Met de opbrengst van deze lezing worden harnassen gekocht die worden geschonken aan een goed doel.
#Gabrielasway

 

  • Locatie:

FreeDogz Lokaal
Zandstraat 79
9170 Sint-Pauwels
België