Oliver vindt het fijn - Oliver vindt het niet fijn

Merk: Haqihana
Model: Boek
Beschikbaarheid: 9
Prijs: 18,50€
Excl. BTW: 15,29€

Beschikbare opties:

* Taal:

Aantal:

 

Voorbestelling mogelijk, met korting. Beschikbaar vanaf december.

Honden zijn sociale wezens, ze hebben hun eigen persoonlijkheid en voorkeuren, ze voelen emoties en hebben specifieke vormen van intelligentie. Ze hebben hun eigen taal. Alhoewel de evolutie van mensen en honden al duizenden jaren sterk met elkaar verweven zijn en alhoewel er steeds meer families beslissen een hond te adopteren, is de kennis die de meeste mensen hebben over onze trouwe viervoeter nog steeds beperkt.

Dit boek is geschreven voor jonge kinderen en met de bedoeling om kennis te verspreiden over de hondenwereld. Indien u eraan denkt om een pupje te adopteren of als u wenst uw kind te helpen om een goede begripvolle relatie op te bouwen met uw huisdier of de honden die u tegenkomt, dan is dit boekje uitermate geschikt.

Sara Francesca Peila, geboren in 1978 in Piedmont, is werkzaam als neuro-psychomotorisch therapeut and leeft samen met haar man Cristian en Oliver. Van kindsbeen af houdt ze van lezen en schrijven en van het illustreren van verhalen.
Ze is tekeningen gaan begrijpen bij de kinderen waarmee ze werkt, om hun uit te leggen hoe ze best kunnen omgaan met honden. Op deze manier is haar eerste boek tot stand gekomen, Oliver Likes

 

Publisher:Haqihana
Edition:2017 Hardcover